1 av 3
- Foto: Allover
2 av 3
- Foto: Eric Feferberg/AP/Scanpix
Enligt biografin ska hon ha bjudit in sina exälskare till sin makes miljonvilla på rivieran.
3 av 3
Enligt biografin ska hon ha bjudit in sina exälskare till sin makes miljonvilla på rivieran. - Foto: LIONEL CIRONNEAU/AP/Scanpix

Carla Bruni - "en kvinnlig Don Juan"

Den franska presidenthustrun anklagas i ny bok för att förnedra sin man, Nicolas Sarkozy, genom att bland annat ha bjudit med tidigare älskare på parets smekmånad.


Under helgen har en ny het biografi - Carla - ett hemligt liv - om Frankrikes första dam, tidigare toppmodellen Carla Bruni, börjat gå som följetong i den franska tidningen Marianne.

Och det är ingen nådig biografi. Italienskfödda Carla Bruni själv har tagit skarpt avstånd från uppgifterna som pekar ut henne som mansslukerska, drogliberal, egoistisk och manipulativ.

En skarp kontrast mot den bild som Élyséepalatsets spinndoktorer försökt sätta av henne som en "blyg ung kvinna".

Av biografin framgår att Bruni haft förhållanden med såväl Rolling Stone-stjärnan Mick Jagger som rocklegenden Eric Clapton innan hon för två år sedan gifte sig med Frankrikes president, Nicolas Sarkozy.

Och än mer sensationellt: Hon har fortfarande kontakt med sina gamla älskare, skriver Daily Mail.

Dessutom hävdar biografins författare, en ledande undersökande journalist, att Bruni haft ett långt förhållande med en plastikkirurg som i mer än 20 års tid ska ha haft ett förhållande med "mansslukerskan" och dessutom försett henne med botox och utfört diverse kirurgiska skönhetsingrepp.

Carla Bruni har tidigare förnekat att hon ägnar sig åt plastikkirurgi.

Men mest rafflande är förstås detaljerna om Carla Brunis intima liv.

Bara ett par veckor innan hon gifte sig med president Sarkozy uppgav hon för en tidskrift att:

– Monogami tråkar ut mig.

Omedelbart efter giftermålet bjöd hon in tre tidigare älskare till paret Bruni/Sarkozys semestervilla på franska rivieran.

Detta trots att männen, enligt boken, "gått sönder efter att ha dumpats av italienskan med det vulkaniska temperamentet".

Hur president Nicolas Sarkozy ställer sig till biografin är inte känt.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vingåker: Polisen rapporterar om brand

Bombskyddet kallat – ska undersöka blomsterlåda

Polisens bombtekniker är på väg för att undersöka ett misstänkt farligt föremål i Uddevalla, uppger polisen.

Kennedy väljer Biden före Kennedy

Joe Biden utmanas inte bara av republikanerna i höstens amerikanska presidentval – han tampas även mot Robert F Kennedy Jr, som ställer upp som oberoende kandidat.

Man häktad för attentatsplaner mot Zelenskyj

1 timme sedan
En man har häktats i Polen, misstänkt för att ha hjälpt rysk underrättelsetjänst i planer att mörda Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Flera år gammal mat hittades på äldreboende

1 timme sedan
Matvaror som gått ut för flera år sedan, smuts och gamla matrester på golvet hittades på ett äldreboende i Mölndal på måndagen, rapporterar P4 Göteborg.

Kenyas militärchef omkom i helikopterkrasch

1 timme sedan
Kenyas militärchef och ytterligare nio högt uppsatta militärer omkom i en helikopterkrasch omkring 40 mil nordväst om huvudstaden Nairobi på torsdagen.