Kvinnor gruppvåldtog man

"Hans tillstånd är allvarligt. Hans genitalier blöder och han kan inte gå ordentligt."


PAKISTAN. Mannen våldtogs systematiskt under flera dagar av ett antal kvinnor. När de var klara med honom dumpades han nära en flod, samtidigt som han var medvetslös.

Händelsen inträffade den 27 januari, då den 23-årige mannen befann sig på restaurang där han arbetar som kypare. Plötsligt fick han en beställning av en man, som ville att han skulle komma ut med mat till några kvinnor som satt i en bil precis utanför.

– Efter att ha gett mig beställningen så gick han mot bilen. Kvinnorna bad mig att komma till deras hus varje dag med mat, berättar 23-åringen.

Slutligen följde mannen med kvinnorna som bjöd honom på spetsad mjölk, vilket gjorde honom medvetslös. När han vaknade till sans var kvinnorna i full färd med att förgripa sig på honom. Enligt uppgifter våldtogs mannen under fyra dagar.

– Hans tillstånd är allvarligt. Hans genitalier blöder och han kan inte gå ordentligt, säger polismannen Asad Raza, enligt The Times Of India.

Raza hävdar att kvinnorna tillhör mycket rika familjer, men tror sig kunna lösa fallet inom en snar framtid.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Danmark ser över taiwanesers registrering

Taiwaneser som kommer till Danmark registreras som kineser. Nu kan det förfarandet ändras, enligt utrikesminister Lars Løkke Rasmussen (M), som säger att han är öppen för "en alternativ lösning".

Mordmisstänkta 16-åringen placeras på Sis-hem

Häktningen av den 16-åriga pojken som är misstänkt för att ha mördat en 15-åring i Alingsås hävs – och han placeras på ett Sis-hem i väntan på dom. Han ska också genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

16 år för dödsskjutning i Jakobsberg

En man döms till 16 års fängelse för mord på en man i 20-årsåldern i Jakobsberg förra året. Ytterligare tre personer döms av Attunda tingsrätt för grovt vapenbrott och grovt olaga hot till fängelse i två år och tio månader.