Hon var med i en teveshow på Canale 5. En tevekanal som ägs av Berlusconis företag Mediaset.
1 av 2
Hon var med i en teveshow på Canale 5. En tevekanal som ägs av Berlusconis företag Mediaset. - Foto: AP/SCANPIX
Marockanskan Karima El Mahroug - eller Ruby Rubacuori som hon kallas - framträdde under onsdagen i italiensk teve och förnekade att hon haft sex med Italiens premiärminister Silvio Berlusconi.
2 av 2
Marockanskan Karima El Mahroug - eller Ruby Rubacuori som hon kallas - framträdde under onsdagen i italiensk teve och förnekade att hon haft sex med Italiens premiärminister Silvio Berlusconi. - Foto: AP/SCANPIX

Modellen: Berlusconi gav mig 70 000 kronor

Men Karima El Mahroug säger att det inte handlade om sex. I stället var det en vänlig gåva. – Han rörde mig aldrig, berättar hon i en teveintervju.


Polis misstänker att Italiens premiärminister Silvio Berslusconi, 74, har betalt den då 17-åriga Karima El Mahroug för sex.

Men under onsdagskvällen framträdde modellen och nattklubbsvärdinnan i Canale 5 - en av Berlusconis tevekanaler - och avfärdade polisens misstankar.

– Han rörde mig aldrig, sa hon gråtandes. 

Hon erkänner dock att premiärminister gett henne pengar. 70 000 kronor närmare bestämt. Men det handlade aldrig om sex. I stället rörde det sig om en gåva, skriver ABC.

Tidigare har Berlusconi förnekat anklagelserna och kallat dem absurda.

- Det är absurt att ens tänka att jag skulle kunna betala för att ha sex med en kvinna. Jag skulle se det som förnedrande, säger Berlusconi enligt BBC.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Insats på polisstation – misstänkt handgranat

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Broraset i amerikanska Baltimore kan få mångmiljardkonsekvenser för försäkringsbranschen. Den bedömningen gör försäkringsbolaget Lloyd's vd.

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

1 timme sedan
Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?