Unga miljardärer förlorar pengar

Världens yngsta dollarmiljardärer har förlorat så mycket som en tredjedel av sin förmögenhet enligt Forbes lista över världens rikaste personer.

Det genomsnittliga nettoförmögenheten för väldens dollarmiljardärer under 40 år ligger på 2,9 miljader dollar. Enligt Forbes listan kan man då se att siffran har sjunkit med 30 procent sedan förra året.

Den i dag yngsta dollarmiljardären är Tysklands prins Albert von Thurn und Taxis, 25 år, som har en beräknad förmögenhet på 2,1 miljarder dollar, skriver BBC.

På plats två ligger Sergey Brin, 35 år, och Larry Page, 36 år. Observera att vi talar om de näst yngsta och inte de rikaste. De två Google-skaparna är nämligen de rikaste av de yngsta dollarmiljardärerna med varsin förmögenhet på runt 12 miljader dollar. Eller ungefär 105 miljader kronor.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Danmark ser över taiwanesers registrering

Mordmisstänkt 16-åring ska undersökas

Den 16-åriga pojken som är misstänkt för mord på en 15-åring i Alingsås ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning. Det meddelar tingsrätten på torsdagen.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

16 år för dödsskjutning i Jakobsberg

En man döms till 16 års fängelse för mord på en man i 20-årsåldern i Jakobsberg förra året. Ytterligare tre personer döms av Attunda tingsrätt för grovt vapenbrott och grovt olaga hot till fängelse i två år och tio månader.

Man och kvinna hittade döda i Gävle – utreds som mord

Polisen utreder ett misstänkt dubbelmord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, skriver polisen på sin hemsida.

Nedåt för börsen inför påskhelgen

Stockholmsbörsen sjunker i skärtorsdagens handel. OMXS-index har efter nästan två timmar handel backat 0,3 procent.