12-årig pojke med svans – hyllas som en gud

Pojken föddes med en missbildning på ryggen men anhängare av hinduismen är övertygade om att han är reinkarnationen av en gud.


Vill vara handikappad
Läs också om 58-åriga Chloe som har en dröm om att leva som handikappad.

Hon sitter i rullstol och använder benproteser – trots att hon är helt frisk.

INDIEN. Balaji, 12, som bor med sina morföräldrar i Indien föddes med en form av ryggmärgsbrock som innebär att ryggmärgen utvecklas onormalt, skriver The Sun.

Men i Indien hyllas han som en gud och ses som en välsignelse. De tror att han är en reinkarnation av den hinduiska apguden Hanuman.

Gåva från gud

– Jag älskar min svans. Det är en gåva från gud. Den är ovanlig men folk respekterar mig och bugar inför mig på grund av den. Jag känner mig speciell, säger Balaji.

Men läkare varnar för att Balajis fysiska hälsa kan försämras ännu mer om inte svansen tas bort, skriver The Sun.

/
/
/
Gud
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Hundratals kilo kokain beslagtaget

MP: "Fruktansvärd framtidsbild"

Miljöpartiet oroar sig för att högerextrema ska få allt mer makt i EU-parlamentet efter valet. Det är en fruktansvärd framtidsbild de målar upp, säger partiets toppkandidat Alice Bah Kuhnke.

Dödstalet stiger efter attacken mot Tjernihiv

Minst 18 människor dödades i den ryska attacken mot staden Tjernihiv i norra Ukraina på onsdagen. Både Ryssland och Ukraina uppger att de hejdat drönarattacker under natten.

Fortsatta anfall mot Gaza – 40 platser på en dag

I skuggan av den upptrappade konflikten mellan Israel och Iran fortsätter israelisk militär sina offensiver mot Gaza. Mellan måndagen och onsdagen dödades över 100 palestinier i Gaza, enligt FN:s humanitära organ Ocha.

Mugg återkallas – kan orsaka kvävning

En muminmugg återkallas eftersom den kan orsaka kvävning, skriver Konsumentverket.

Bunge ser krokig väg mot räntesänkning

Hon står fast vid bedömningen att styrräntan kan sänkas i maj eller juni. Men vägen är inte spikrak och hon konstaterar att det har hänt en del de senaste veckorna.