Flygplats, Woody
Dockans leksakspistol beslagtogs på flygplatsen - Foto: Bildkälla: Shutterstock

Dockans leksakspistol beslagtogs på flygplatsen

Dockan hade rest världen över med mannen – men när de kom till Heathrow stötte de på problem. Miniatyrvapnet som dockan Woody har i handen blev konfiskerat.


LONDON. Det var när resenären skulle gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen Heathrow som det märkliga skedde: Dockan Woody från Toy Story som han hade med sig visade sig utgöra fara för övriga passagerare.

Enligt mannen ska säkerhetsvakten ha undersökt dockan och sedan konfiskerat den miniatyrpistol som den hade i handen. Det är dock oklart varifrån miniatyrpistolen kommer, då dockan vanligtvis inte säljs med en sådan. 

La upp bilder på forum

Resenären i fråga la efter incidenten upp bilder på Reddit som visar hur en säkerhetsvakt håller Woodys pistol i handen.

Tråden blev genast flitigt kommenterad. "Jag föreställer mig hur det skulle vara om han försökte kapa ett plan med sin lilla pistol. Folk skulle kisa medan de kollade på hans hand", skriver en användare.  "Patetiskt. Vad hände med sunt förnuft?" frågar sig en annan.

Föremålet sågs som hot

Flygbolaget har valt att inte uttala sig i frågan och hänvisar till att de inte uttalar sig om enskilda fall. De ska dock enligt Daily Mail ha förtydligat att alla flygplatser och flygplan har befogenhet att ta bort allt som bärs i ett handbagage om föremålet kan upplevas som ett hot. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.