Visade gravidmage – blev utslängd från gymmet

Gravida Melissa Mantor blev utslängd från gymmet eftersom personalen ansåg att hon var "oanständigt" klädd.


Snygga barn

Var din pappa i tjugoårsåldern när du föddes? Grattis, då är du förmodligen snyggare än dina vänner med äldre föräldrar.

USA. Melissa Mantor blev ombedd att lämna gymmet hon befann sig på eftersom hennes "mage hängde utanför" byxan, skriver ABC News.

Mantor, som är gravid i 18e veckan, var på löpmaskinen och tränade när en ur personalen kom fram till henne och bad henne att lämna stället.

– Jag hann vara tio minuter på löpmaskinen innan en tjej kom fram till mig och bad mig att lämna. Jag blev väldigt förvirrad och trodde först att jag hade hört fel. Hon sa ännu en gång att jag inte fick fortsätta träna förrän jag bytte om eftersom jag bröt mot klädkoden, säger Mantor.

Förbjuder linnen

Gymkedjans klädkoder förbjuder inte bara magar men tillåter däremot inte så kallade "brottarlinnen".

Mantor berättade att hon har gått till gymmet klädd i liknande kläder tidigare och tror inte att det var hennes linne som upprörde.

– Hon fortsatte med att säga att min mage syntes och att jag var tvungen att täcka den. Jag sa till henne att "Klart att min mage syns, jag är ju gravid". Hon gav mig en väldigt stor t-shirt medan hon talade om för mig att det jag hade på mig var olämpligt och att jag bröt mot reglerna.

Känna sig bekväma

Gymkedjan har en policy gällande kläder där alla ska känna sig "bekväma" och att ingen ska bli "dömd för hur de ser ut".

De har också ett larm som går igång om någon beter sig på ett oanständigt sätt, exempelvis tappar vikter eller grymtar och stönar.

– Jag har aldrig skämts så mycket och känt mig så dömd i hela mitt liv. Jag är gravid och har en treårig dotter. Det är svårt redan som det är med att hålla motivationen uppe och hålla sig i form. Att få höra att jag inte ser anständig ut på gymmet kändes pinsamt. Ingen vill gå till gymmet och få höra att de behöver skyla sig eftersom deras kropp är eftersom den anses vara stötande, säger Mantor till ABC News.

/
/
Gym
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

1 timme sedan
Polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter en man som misstänks ha legat bakom dödsskjutningarna i Farsta i södra Stockholm den 10 juni förra året, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Örkelljunga: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en villa i Eket.", skriver polisen på sin hemsida.

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

1 timme sedan
En ny lag som trädde i kraft 1 januari 2024 har satt den svenska hamburgerkedjan Max i knipa. Men själva menar Max att det beror på kunderna.

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

1 timme sedan
Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Lund

2 timmar sedan
"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.