Körde dubbelspel – blev brutalt dumpad med gigantisk banderoll

Att bli dumpad inte är roligt. Men detta sätt att bli dumpad på är episkt.


Blogg

Skådespelerskan och bloggprofilen Ellen Bergström, 24, är singel. Enligt källor till Nyheter24 så dumpade Ellen sin pojkvän under fredagen – och några timmar senare tog ex-pojkvännen hem en annan kvinna till Ellens lägenhet. Här kan du läsa mer om det. 

STORBRITANNIEN. Nicola Morland och Angela Illingworth var båda tillsammans med Steven Frazer utan någon som helst kännedom om det. Efter att de tagit reda på detta kom de överens om att göra något speciellt för att dumpa honom, skriver Chronicle. 

Ingen missar

I form av revansch beställde de en stor banderoll, där texten löd: ”Steve Frazer, du har blivit dumpad av båda dina flickvänner”. Banderollen illustrerades med två bilder: en på mannen och den andra på kvinnorna. På onsdagsmorgonen hängdes den upp på motorvägen A1 vid infarten till Newcastle. Ett ställe som många passerar varje dag. 

Succé på sociala medier

Banderollen uppmärksammades av bilister vilket ledde till att händelsen blev ett snackis på sociala medier. Dessutom har många lagt märke till den slående likheten mellan kvinnornas utseende. Kvinnorna har tidigare aldrig träffats och är inte släkt med varandra, skriver Chronicle.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

IS uppges ha dödat syriska soldater

1 timme sedan
Tjugo soldater tillhörande den syriska armén eller grupper allierade med regimen har dödats i två attacker genomförda av terrorgruppen IS, uppger det Londonbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

Sverige återlämnar kranier till Finland

1 timme sedan
Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

igår 22:16
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.