Hela misshandeln filmades.
Hela misshandeln filmades. - Foto: Faksimil Youtube/Montage

Här blir ensam kund brutalt misshandlad av stort tonårsgäng – på varuhusparkering

Viral video visar hur tonårsgäng går till attack mot ensam kund – och slår ner honom och butikspersonal.


Polisens uttalande

Polisen säger i ett uttalande att de är fullt medvetna om händelsen och att de utreder fallet.

– Det är oerhört oroande att se hur många ungdomar som var inblandade, speciellt med tanke på senaste tidens händelser. Många av våra medborgare arbetar för att tillhandahålla säkrare alternativ för våra ungdomar, säger polisen Tony Armstrong, enligt WREG.com.

MEMPHIS. En stor grupp tonåringar, vittnen talar om uppemot 100 personer, ska ha gått till våldsam attack mot en ensam kund på en varuhusparkering i lördags.

I ett klipp som publicerades på Youtube i söndags och som på ett dygn fått över 15 000 visningar ser man hur gruppen plötsligt attackerar mannan och slår honom till marken. Därefter fortsätter de att turas om att misshandla honom, med sparkar och slag mot kropp och huvud.

När två butiksbiträden griper in för att hjälpa mannen blir även de misshandlade. Enligt vittnesuppgifter ska tonåringarna ha börjat slänga pumpor, på omkring tio kilo, på personalens händer när de låg på marken.

Slogs medvetslösa

Enligt polisen ska offren ha slagits medvetslösa innan vakter kom till platsen och kunde gripa in. Allt har fastnat på film och lagts upp på Youtube. I filmen hörs den som filma brista ut att "Oj, de har en vit snubbe" och "Se på dem, gå åt sidan, åh herregud, gör något, ring någon!"

Det är ännu oklart vad som orsakade attacken men enligt vittnesuppgifter ska ungdomsgänget ha ägnat sig åt ett spel kallat ”Point Them Out, Knock Them Out” (peka ut dem, slå ner dem, reds. anm.), rapporterar WREG.com.

Se klippet nedan. VARNING för starka bilder:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!