Kvinnan får ett brutalt vredesutbrott efter att ha blivit ombedd att flytta bilen.
1 av 3
Kvinnan får ett brutalt vredesutbrott efter att ha blivit ombedd att flytta bilen. - Foto: Faksimil CCTV
Våldsdådet fångades på film.
2 av 3
Våldsdådet fångades på film. - Foto: Faksimil CCTV
Hon sliter offret i håret och tvingar ner henne på marken.
3 av 3
Hon sliter offret i håret och tvingar ner henne på marken. - Foto: Faksimil CCTV

Blir ombedd att flytta bilen – går till brutal våldsam attack

En övervakningsvideo visar hur en kvinna börjar misshandla en annan efter att hon blivit ombedd att flytta bilen – som blockerade körvägen.


BIRMINGHAM. En kvinna blev våldsamt attackerad av en annan kvinna efter att hon bett henne att flytta bilen.

Den grå Volkswagen Tournan blockerade det 44-åriga offrets körväg och hon bad kvinnan som satt som passagerare i den att flytta bilen.

Men det skulle hon nog inte ha gjort.


Gick till verbal och fysisk attack

44-åringen möttes först av en rad muntliga påhopp efter att hon frågat passageraren hur länge de skulle stå kvar, där hon bland annat fick veta att bilens manlige förare var inne och shoppade, skriver Birmingham Mail.

Efter att kvinnan då lyckats hitta en annan väg att köra och till sist parkera bilen i närheten kom nästa attack. Passageraren i den grå Volkswagen, som uppges vara en kvinna i 20-årsåldern, hoppade ur bilen och sprang fram till 44-åringen och började slita henne i håret och slå henne.

När hon efter ett tag lugnat ner sig försvann hon in i en butik i närheten. Då passade 44-åringen på att försöka skriva ner bilens registreringsnummer – något gärningsmannen märkte.

Så hon gick till attack igen. Därefter hoppade hon in i bilen tillsammans med föraren och körde iväg.

Polisen söker gärningsmannen

Det 44-åriga offret fick en bula i huvudet och blåmärken efter attacken. 

Incidenten ska ha inträffat i slutet av juli men polisen valde att släppa övervakningsfilmen den 20 september i hopp om att få tag på kvinnan som misshandlade, skriver Birmingham Mail.

Se övervakningsvideon där kvinnan går till attack (varning för starka bilder):


/
/
/
/
/
Bil
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

Ja till Ukrainastöd – Biden lovar vapen i veckan

1 timme sedan
Senaten i USA:s kongress säger som väntat ja till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på stödet sedan i höstas för att stå emot Rysslands anfallskrig.

Rysk robotattack mot Charkiv

1 timme sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

2 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

idag 00:46
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.