Extrem muslim terrorstämplar Jesus

På islamisten Anjem Choudarys webbsida sprids hatet mot Västvärlden.


Om Jesus vore vid liv i dag skulle han gripas för att vara terrorist och hamna i fängelse om han bodde i Storbritannien. Det utspelet gör en extrem muslim på den radikala islamistsajten islam4uk.com, som drivs av Anjem Choudary, 41, som tidigare har krävt att påven ska avrättas.

I inlägget skriver även den extrema muslimen att Jesus skulle kidnappas av Storbritanniens underrättelsetjänst MI5 och flygas ut ur landet för att hållas som gisslan och torteras.

– Jesus skulle ha stött den inhemska kampen i Afghanistan och Irak mot den kapitalismdrivna USA-ledda alliansen. Och som syriansk eller palestinsk flykting i Storbritannien skulle han också utsättas för ett lojalitetstest för att försäkra att han skulle sätta landet och premiärminister Gordon Brown före Gud. Han skulle också, utan tvivel, bli föremål för Storbritanniens nya terrorlagar, skriver den extrema muslimen på sajten, enligt Daily Star.

Choudary har tidigare grundat två islamistiska organisationer som stämplats av den brittiska staten som terrororganisationer. Han har också krävt att Sharialagar ska införas i Birmingham.

Se Choudary predika om Västvärldens ekonomiska undergång nedan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ingen lärare garanteras löneökning – avtalet klart

S: Stoppa nya vinstdrivande friskolor

Socialdemokraterna vill se ett totalstopp för nya vinstdrivande friskolor.

Miljöministern: Majbrasor inte hotade

Miljöminister Romina Pourmokhtari (L) uppger att man får fortsätta elda trädgårdsavfall i sin trädgård – om man följer sin kommuns föreskrifter.

Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

Världshälsoorganisationen larmar om ökad spridning av fågelinfluensa till nya arter. Antalet mänskliga fall med dödlig utgång ses även som "enormt oroväckande".

Stopp i trafiken: Cirkuselefant på rymmen

Bilister i Butte i USA-delstaten Montana fick en redig chock i tisdags.

Putins exfrus hem konfiskerat – Kreml rasar

Kreml rasar över ett franskt beslut att beslagta ett litet palats i Frankrike som ägs av den ryske affärsmannen Artur Otjeretnyj.