Mannen tog strypgrepp på kvinnan efter att ha blivit besviken på hennes riktiga person.
Mannen tog strypgrepp på kvinnan efter att ha blivit besviken på hennes riktiga person. - Foto: TT bild

Tog strypgrepp på kvinna – för att hon var olik sitt internet-jag

När mannen blev besviken på kvinnan han mött via internet tog han strypgrepp på henne.


USA. 33-årige Cornelius Jefferson flyttade till östra Kentucky, USA för att bo tillsammans med en kvinna han träffat på internet.

Men efter att de hade träffat varandra öga mot öga ska ett bråk ha utburit. Mannen ska under bråket ha sagt att kvinnan inte var som hon utgav sig för att vara på internet och tog därefter ett strypgrepp på henne, enligt Kentucky.com.

Varnar för internet

Talespersonen för polisen i Laurel County, Kentucky, Gilbert Acciardo sa i samband med händelsen att det går att dra en viktig lärdom från den och valde att fokusera på kvinnans roll i det hela.

Han menar att misshandeln visar att man måste vara försiktig när man pratat med personer online, eftersom de kan säga vad som helst om sig själva, skriver Kentucky.com

/
/
Man
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

1 timme sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.