Indiska kvinonr har tidigare protesterat mot det stora antalet våldtäkter i landet.
Indiska kvinonr har tidigare protesterat mot det stora antalet våldtäkter i landet. - Foto: TT / Aijaz Rahi

Lurade hem dotterns våldtäktsman – torterade ihjäl honom

Brände hans genitalier – och ströp honom till döds.


NEW DEHLI. När den 11-åriga flickan berättade för sin sin pappa att hon våldtagits av en äldre man började han omedelbart planera sin hämnd, skriver Indian Express. Pappan bjöd hem den 45-åriga mannen på middag hos familjen – en måltid som blev den misstänkte våldtäktsmannens sista.

Efter maten torterade pappan honom genom att bränna hans genitalier – innan han ströp honom till döds. Mannen gick sen till polisen och anmälde sig själv.

– Baserat på hans utsaga skickade vi sedan ett team till platsen som tog hand om kroppen. Han kropp undersöks och familjen har underrättats, säger en polistalesperson till Indian Express, och bekräftar samtidigt att den 36-årige pappan nu gripits för mord.

Pappan ska ha berättat att dottern våldtogs för två månader sen och att han inte ville gå till polisen på grund av risken för att grannar och släktingar skulle skylla det inträffade på dottern, skriver Indian Express.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.