- Foto: TT NYHETSBYRÅN

Edward Snowden: Regeringen kan se dina penisbilder

Storebror ser dig och dina bilder.


Det finns dem som gillar att ta bilder på sin Peter-Nicklas. Men det kanske blir färre som kommer våga fota sin käraste ägodel efter det här uttalandet.

Bildkälla

I en intervju i programmet Last Week Tonight så avslöjade Edward Snowden, som tidigare läckte känslig information om National Security Agency, att den amerikanska regeringen kan få tillgång till dina privata penisbilder, skriver Mashable.

Snowden förnekar dock att det skulle finnas någon insats från regeringens sida där man har som mål att göra det, det vill säga leta efter bilder – men det betyder inte att de inte kan om de skulle vilja det, skriver Mashable.

– Ja, den goda nyheten är att det inte finns något som kallas "penisbild-programmet". Den dåliga är att de fortfarande samlar information om dig, inklusive dina penisbilder.

Se hela intervjun här, som såklart inte bara handlade om penisbilder:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du ta penisbilder?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.