Stanken blev för mycket.
1 av 4
Stanken blev för mycket. - Foto: TT Bild
Hans avföring luktade för illa.
2 av 4
Hans avföring luktade för illa. - Foto: Christine Olsson / TT Bild
Så hon tog fram kökskniven.
3 av 4
Så hon tog fram kökskniven. - Foto: TT Bild
Nu är hon arresterad misstänkt för mordförsök.
4 av 4
Nu är hon arresterad misstänkt för mordförsök. - Foto: JESSICA GOW / TT Bild

Kvinna knivhögg man: "Därför att hans bajs luktade för äckligt"

En kvinna ska, enligt japanska medier, ha blivit arresterad misstänkt för att ha försökt mörda sin make – för att hans avföring luktade för illa.


Att gå på toaletten efter en annan persons långbesök är sällan en angenäm upplevelse. Men ändå något många av oss tvingats uppleva – och bara härdat ut.

Det klarade inte den här kvinnan av.

Enligt flera japanska medier ska 29-åriga Emi Mamiya blivit så fruktansvärt förbannad på hennes partners risiga avföringsodör att hon tog kökskniven och högg honom i ansiktet.


Bildkälla: TT Bild

Stanken fick bägaren att rinna över

Händelsen, som uppmärksammats av flera tabloider världen över, ska ha inträffat efter att Mamiyas 34-åriga partner lämnat toaletten.

Hon blev rasande över stanken och det hela blev inte bättre när partnern – efter toalettincidenten, ska ha försökt hjälpa deras treåriga son att använda toaletten, utan att först tvätta sina egna händer.

– Toaletten stank så mycket att barnet inte ens kunde använda den, ska hon ha sagt, enligt The Japan Times.


Bildkälla: TT Bild

Arresterad

Så, hon knivhögg sin partner.

29-åringen är nu arresterad, misstänkt för mordförsök.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

1 timme sedan
Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.