Den här pappans fotobombning kommer få ditt hjärta att smälta

Grabben skulle ta skolfoto. Men han hade ingen aning att hans pappa, som han inte sett på ett år, stod i bakgrunden.


Åttaårige Joshua från Durham, North Carolina, trodde att han skulle ta ett helt vanligt skolfoto. Men han hade ingen aning om att hans pappa James, som varit stationerad i Kuwait i ett år, stod bakom och photobombade honom.

När han sen får se bilden har han svårt att förstå vad som verkligen hänt, men när han till slut vänder på sig... ja. Titta själv!


DET BÄSTA av det hela måste ju vara när Joshua säger "You still got it" till sin pappa! Aaaw!!!<3

Bildkälla

Händelsen, som gått superviral i USA, skedde förra veckan, enligt ABC News.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
fint va?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Minröjningen i Ukraina kan ta hundratals år

Bottenrekord i Italien: 6 födslar per 11 dödsfall

Det föds rekordfå barn i Italien, visar nya siffror från Italiens statistikbyrå Istat, rapporterar nyhetsbyrån Ansa. Per 1 000 invånare föddes under förra året 6 barn samtidigt som 11 personer dog.

Därför kommer påskharen med äggen

Ägg, godis och påskris. Påskhelgen är full av traditioner och precis som många högtider bygger de på en salig blandning av nytt och gammalt.

"Kryptoinvesterare förstår inte riskerna"

Senare i år kommer nya regler inom EU för att reglera kryptomarknaden. Men de stora riskerna försvinner inte för det, enligt Finansinspektionen. Vi oroar oss för att alla som investerar i krypto inte förstår riskerna, säger FI:s Charlotte Fried.

Powell vill avvakta med räntesänkningar

USA:s centralbankschef Jerome Powell tror fortfarande att inflationen sjunker mot målet och att det kan bli tre sänkningar av styrräntan i år. Men han tycker inte det är läge att hetsa.

IMF betalar ut miljardbelopp till Egypten

1 timme sedan
Internationella valutafonden (IMF) meddelade på fredagen att de betalar ut motsvarande 8,7 miljarder kronor till Egypten som en del av planen att stödja landets stapplande ekonomi.