Hon har varit otrogen med 100 män – skyller det på deras fruar

Rätt ut i morgon-tv med det bara.


Efterdyningarna av att otrohetssajten AshleyMadison hackades blir allt bisarrare. Till exempel genom att 48-åriga Karen Marley gästade det brittiska morgonprogrammet "This Morning".

Faksimil ITV

Varför?

För att prata om att hon, enligt egen utsago, haft över 100 affärer med gifta män som hon träffat på liknande sajter. För att göra det hela ännu märkligare fanns även en anonym kvinna vars man hade besökt många av otrohetssajterna på plats i studion.

Faksimil

Inte för att det på något sätt fick Karen att tvivla på vad hon sysslar med dock. Enligt Daily Mail sa hon i programmet att hon är övertygad om att affärer med henne räddat många äktenskap och att problemet för de flesta män i deras förhållandet är att kommunikationen blivit bristande.

– Folk tror att affärer bara handlar om sex, men så är det inte. Det handlar om ett partnerskap också, det handlar om att män vill ha någon som skrattar åt deras skämt, sa hon enligt Daily Mail.

Faksimil ITV

Karen har varit gift tidigare, men säger nu att det inte är på tapeten eftersom att hon älskar sitt liv som singel. Däremot så säger hon att hon ibland kan få dåligt samvete efter några av sina affärer.

– Det finns en känsla av skuld för jag tycker verkligen att kvinnorna förtjänar att få veta, sa hon enligt Daily Mail och fortsatte:

– Men samtidigt så är det så att om en man är på en av sajterna och letar efter en affär, då kommer det att hända. Om de är beredda att leta efter någon att ha en affär med så kommer de att ha en affär.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.