Erica Hay.
Erica Hay. - Foto: Polis

Polisen Erica hyllas – tack vare de här fantastiska bilderna

Det här berör alla!


Den 16 juli i år satt TiAnna Greene i sin bil i amerikanska Ocala och när hon stannade vid ett rödljus fick hon syn på något oväntat – hur en polis slog sig ner bredvid en hemlös man och lämnade över lite mat och en kopp kaffe.

– Vad som verkligen förvånade mig var att hon tog fram mat även till sig själv och satte sig ner för att äta. Hon såg väldigt bekväm ut, säger Greene till Today och fortsätter:

– Jag tog fram min telefon och började ta bilder, bara för att jag var så överväldigad.

Bild: Facebook

Bilder som hon sen laddade upp på Facebook – vilket ledde till en enorm spridning och en enorm uppskattning för polisen. Bland alla som delade bilden fanns den lokala polisstationen – och de kunde snart berätta att kvinnan på bilden är polisen Erica Hay. Hon berättar att hon var på väg för att köpa frukost till sig själv när hon fick syn på mannen.

– Han satt där själv, så jag köpte lite mat för att gå tillbaka och äta med honom. Ingen gillar att äta själv, säger hon till Today.

Bild: Facebook

Själv tycker hon inte att det hon gjorde var något speciellt, utan att hon bara försökte vara snäll.

– Isolering är en av de värsta sakerna med att vara hemlös, att vara isolerad från samhället och jag tror att alla typer av interaktion är något bra, säger Hay till Today.

Bild: Polis

Hon tackar också Greene för att hon hjälpte till med att sprida bilderna, men Greene säger att allt ljus bör vara på Hay.

– Jag ville bara att hon skulle veta att det rörde mig, och jag är ganska säker på att det rörde mannen också, säger hon till Today.

Här kan du se Greenes första inlägg:


USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!