Norwegian
1 av 4
Det kan bli riktigt billigt att flyga mellan USA och Norge. - Foto: TT
Norwegian
2 av 4
Det säger i alla fall Björn Kjos. - Foto: TT
Norwegian
3 av 4
69 dollar, ska det gå loss på. - Foto: TT
Norwegian
4 av 4
Från och med början av 2017. - Foto: TT

Så sjukt billigt kan det bli att resa mellan USA och Norden

Det kan bli bra billigt att flyga mellan USA och vårt västra grannland framöver – i alla fall om Norwegians vd Björn Kjos får rätt.


Flygbolaget Norwegian sysslar ju numera även med långflygningar, och nu kan man komma att testa lite nya rutter som kan sänka priserna för en lång flygtur rejält. Nettavisen skriver nämligen om hur företagets vd Björn Kjos gjort en intervju där han öppnar för att använda lite mer underutnyttjade flygplatser.

Bild: TT

Bland annat nämner han New Yorks Westchester County Airport och Connecticuts Bradley International Airport. Något som skulle kunna sänka flygpriserna mycket. Enligt Norwegian skulle en flygresa mellan USA och norska Bergen för så lite som 69 dollar – ungefär 575 svenska kronor.

Bild: TT

Priser som Kjos, enligt Nettavisen, hoppas ska vara tillgängliga i början av 2017. Vilket väl i så fall är ett sätt att haka på trenden – Nyheter24 skrev nyligen om det isländska flygbolaget WOW som erbjuder resor mellan Danmark och USA för omkring 1 250 svenska kronor.

/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Flyger du med Norwegian?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.