Mannen försökte ville byta bort sex med sin hund i gengäld mot sex med andra djur.
1 av 3
Mannen försökte ville byta bort sex med sin hund i gengäld mot sex med andra djur. - Foto: Collage: Maricopa County Sheriff's Office / TT
James Allen Darland.
2 av 3
James Allen Darland. - Foto: Maricopa County Sheriff's Office
Genrebild.
3 av 3
Genrebild. - Foto: TT

Han tröttnade på att ha sex med sin hund – försökte byta den mot sex med minihästar

James Allen Darland brukade ha sex med sin hund och andra hundar som han träffade på. Till slut arresterades han efter ett försök att byta till sig sex med hästar och getter.


65-åriga James Allen Darland har blivit arresterad för tidelag. Och det verkar vara på tiden att det sker.

Han är lastbilsförare och enligt the Mirror har han flera gånger haft sex med hundar och får som funnits längs med hans rutter. Han har också en egen hund som han flera gånger tvingat till samlag.

Innan han började köra lastbil arbetade han i stället med leveranser och då passade han på att våldföra sig på kunders husdjur.


Bildkälla: Maricopa County Sheriff's Office

Nyligen greps han i Arizona för att försökt byta bort sex med sin egen hund mot sex med boskap på en farm. Enligt polisen var Darland trött på att ha sex med sin hund och annonserade om att byta till sig minihästar och getter.

Till undercover-poliser har han också sagt att han ville ha sex med en okastrerad tik. Som tur är verkar han inte kunna komma undan ett åtal.

– Vi kan bekräfta hans avsikter att begå brott med uttalanden, inspelade telefonsamtal, video och mail. Och händelser som polisen känner till lämnar inga tvivel om att Darland fullt avsiktligt genomfört sin perversion genom att begå brottet tidelag, säger polisen, skriver the Mirror.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!