Både tjuvarna och mamman fick en chock.
1 av 3
Både tjuvarna och mamman fick en chock. - Foto: TT / Gif
I bilen satt ett barn.
2 av 3
I bilen satt ett barn. - Foto: TT
Allt slutade dock väl.
3 av 3
Allt slutade dock väl. - Foto: TT

Tjuvar stal bil med barn i – sen gjorde de något som är både konstigt och kul

När en mamma märkte att bilen blivit snodd fick hon panik. Sonen satt ju i bilen. Han hittades till slut – på en både väntad och oväntad plats.


Alla tjuvar är tack och lov inte kallblodiga mördare. Och även om det suger att bli av med bilen, så blev nog dessa föräldrar lättade över att bovarna följde någon form av "crime-code".

Det är tidningen People som berättar om några tjuvar som snodde en bil i Norfolk, Virginia, på onsdagsmorgonen. Men vad de inte märkte var att en ung pojke satt och chillade i baksätet.

Bildkälla

Bilägaren tillika pojkens mamma hade sprungit ett ärende på jobbet och lämnat bilen utanför. När hon en stund senare upptäckte att bilen och pojken var borta fick hon förståeligt nog en chock.

Hon ringde polisen som genast började leta efter bilen och sonen. Efter ett tag hittade de honom – i skolbänken. Pojken berättar själv att de två männen som stulit bilen påstod att de fått i uppdrag av modern att köra honom till skolan. Något han tyckte var udda, då han aldrig tidigare sett männen. No shit.

Bildkälla: TT

Skolan ska ha varit första stoppet på tjuvarnas färd, och allt ska ha gått bra efter omständigheterna. Pojken var uppjagad och lite stressad, men i övrigt helt oskadd.

– Tydligen finns det några tjuvar med lite klass, säger mamman enligt People.

Även bilen hittades senare under dagen. Den stod parkerad några kilometer från skolan. Pojken har lämnat signalement och beskrivit männen, men ännu är ingen anhållen.

Mamman är polisanmäld och kommer troligen åtalas för att hon var oaktsam och lämnade pojken ensam i en olåst bil.

Bil
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!