Läraren förbjöds att undervisa efter sexskandalen.
1 av 2
Läraren förbjöds att undervisa efter sexskandalen.
Men nu har hon fått ett nytt jobb som lärare.
2 av 2
Men nu har hon fått ett nytt jobb som lärare.

Förbjöds att undervisa efter nakenbilderna – fick nytt jobb som lärare ändå

Hon ska ha skickat nakenbilder och sex-sms från sin jobbtelefon. men trots det har hon fått ett nytt jobb som lärare.


Annie Schmutz Seifullah förbjöds att undervisa efter en sexskandal men har nu fått jobb på en av New Yorks sämsta skolor.

Det var när Seifullah arbetade som rektor på en annan skola som hon hade ett förhållande med en pappa till en elev på skolan, skriver New York Post.

Mannen hon var tillsammans med anklagade henne för att vara otrogen mot honom med en vakt och en biträdande rektor på skolan. Han skickade sedan in bilder på henne när hon utförde sexuella handlingar till skolledningen.

Bilderna hade skickats från hennes jobbtelefon och även sms med sexuellt innehåll ska ha skickats från samma telefon. Ledningen tyckte att hon missbrukat skolans teknik, skriver New York Post.

Efter det var det meningen att Annie Schmutz Seifullah inte skulle få jobba med elever men enligt ledningen har hon "placerats fel" och undervisar nu på skolan i New York.

Efter att elever på den nya skolan grävt fram historien om sexskandalen på nätet och konfronterat och trakasserat sin lärare med den ska hon ha sprungit från skolan, skriver New York Post.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgång väntas på börsen

Intrum sparar bort hundratals miljoner

Kredithanteringsföretaget Intrums vinst minskar och besparingsprogrammen utvidgas.

Stort vinstlyft för SEB

Ett högre räntenetto och ett större inflöde från finansiella transaktioner lyfter storbanken SEB:s vinst i första kvartalet mer än väntat. Men efterfrågan på krediter fortsätter dämpas av det höga ränteläget, enligt vd Johan Torgeby.

Ökad vinst för Volvo Cars

Volvo Cars vinst ökade rejält. Omsättningen gick dock ned. Var femte bil från Volvo är nu en elbil.

Lägre vinst för Husqvarna

Husqvarna, tillverkare av trädgårdsmaskiner, gjorde en vinst på 1 930 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 2 364 miljoner kronor samma period i fjol.

Morgonens nyheter 24 april

Här är morgonens nyheter i korthet.