1,2 miljoner euro i sedlar har försvunnit från ett en bank i Tyskland. Valvet på bilden har inget med artikeln att göra.
1 av 3
1,2 miljoner euro i sedlar har försvunnit från ett en bank i Tyskland. Valvet på bilden har inget med artikeln att göra. - Foto: Jeff Chiu
Det var när en kurir skulle hämta pengarna för en transport som den chockerande upptäckten gjordes. Valvet på bilden är ett annat.
2 av 3
Det var när en kurir skulle hämta pengarna för en transport som den chockerande upptäckten gjordes. Valvet på bilden är ett annat. - Foto: Malin Hoelstad / SvD / TT
Mycket är fortfarande oklart i fallet. Varken polisen eller banken säger särskilt mycket. Valvet på denna bild är ett annat.
3 av 3
Mycket är fortfarande oklart i fallet. Varken polisen eller banken säger särskilt mycket. Valvet på denna bild är ett annat. - Foto: Mark Lennihan

11 miljoner mystiskt borta från bankvalvet – bara så där

Underliga saker händer i Tyskland.


Något väldigt märkligt har hänt i den lilla staden Giessen, cirka 7 mil norr om Frankfurt.

1,2 miljoner euro i sedlar har nämligen försvunnit från kassavalvet hos en bank i staden, skriver Göteborgs-Posten.

Det motsvarar över elva miljoner kronor.

Det var när en kurir skulle hämta pengarna för en transport som den chockerande upptäckten att pengarna var borta gjordes.

Mycket verkar fortfarande oklart i fallet. Varken banken eller polisen säger särskilt mycket i nuläget, enligt GP som hänvisar till den tyska dagstidningen Hamburger Abendblatt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!