Världens största snabbmatskedja McDonald's har öppnat en konceptrestaurang i Hong Kong.
1 av 2
Världens största snabbmatskedja McDonald's har öppnat en konceptrestaurang i Hong Kong. - Foto: McDonald's / Faksimil Youtube
Två stora nyheter är att det dels finns en salladsbar på restaurangen, dels pekskärmar där du kan sätt ihop din egen burgare.
2 av 2
Två stora nyheter är att det dels finns en salladsbar på restaurangen, dels pekskärmar där du kan sätt ihop din egen burgare. - Foto: McDonald's

Yes! Här börjar McDonald's med buffé

Trött på samma gamla Donken-meny? På den här nya McDonald's-restaruangen kan du sätta ihop din egen burgare – och lassa på från en salladsbar.


Världens största snabbmatskedja McDonald's har öppnat en konceptrestaurang i Hong Kong. Restaurangen heter "McDonald's Next" och lanseringen görs för att företaget vill förnya sig, skriver CNN.

Restaurangen skiljer sig mycket från hur det brukar se ut inne på ett McDonald's. I stället för hård belysning och röda och gula färger är hittar man här en mer metallisk inredning.

Två stora nyheter är att det dels finns en salladsbar på restaurangen, dels pekskärmar där du kan sätt ihop din egen burgare. Du väljer då bland 19 olika ingredienser, däribland två sorters ost, tre smaker av såser och quinoa. Hamburgarna tillagas sedan i det öppna köket.

Du som vill ha något mer klassiskt att äta – som en QP Cheese eller en Big Mac – behöver dock inte oroa dig. Den vanliga menyn finns också kvar.

På restaurangen finns även laddningsuttag för mobilen, gratis wi-fi, kvalitetskaffe och bordsservering.

– Det är trevligare och känns mer likt ett kafé än ett McDonald's. Jag tror att det här ökar värdet för varumärket, säger Nicolas Cottard, en av gästerna, till CNN.

När "McDonald's Next" tar sig till Europa är fortfarande oklart.

Här är en film på hur det går till när du sätter ihop din egna burgare på "McDonald's Next":


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du testa detta?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.