Pappan tog sin dotters mobiltelefon då hon hade olämpliga sms, enligt honom.
1 av 2
Pappan tog sin dotters mobiltelefon då hon hade olämpliga sms, enligt honom.
Pappan greps då av polis.
2 av 2
Pappan greps då av polis. - Foto: Michael Probst/AP/Scanpix

Pappan tog sin dotters telefon – arresterades av polis

Mamman ringde polisen och kallade det hela för stöld.


Den 36-åriga pappan, Ronald Jackson, tog sin dotters telefon ifrån henne efter att hon haft olämpliga sms, enligt honom.

Dotterns mamma, Michelle Stepper, ringde polisen efter pappan tagit den 12-åriga dotterns telefon, och kallade det hela för stöld. Pappan arresterades då och fick betala borgen för att komma ut.

Nu har domstolen i Dallas beslutat att pappan, Ronald Jackson, inte är skyldig till stöld. Men han fick behålla sin dotters telefon.

Som mamma var jag upprörd, för telefonen står på mig, och du kan inte ta någon annans saker, oavsett om du är förälder eller inte, säger hon till WFAA.

Pappans försvar var att han ville visa att dottern hade gjort fel, och att det var hans sätt att straffa henne, skriver CBS Local.



SMS
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Insats på polisstation – misstänkt handgranat

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Broraset i amerikanska Baltimore kan få mångmiljardkonsekvenser för försäkringsbranschen. Den bedömningen gör försäkringsbolaget Lloyd's vd.

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

1 timme sedan
Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?