Stäng ner flikarna!
1 av 3
Stäng ner flikarna! - Foto: YOUTUBE / TT BILD
Det är inte så bra att visa porr när man ska debattera.
2 av 3
Det är inte så bra att visa porr när man ska debattera. - Foto: BO
Yikes.
3 av 3
Yikes. - Foto: TT

Borgmästaren skulle kritisera rasism – råkade visade porr istället

Stäng ner flikarna!


Borgmästaren Thomas Köppl för lilla Quickborn i Tyskland skulle hålla föreläsning. Temat var att kritisera det ökade intresset för extrema högerpartier och han skulle kritisera och varna människor för rasism och fascism, skriver tyska Politico.

Misstaget Köppl gjorde var att inte stänga ner flikar som innehöll grov porr när han skulle visa tyska konstitutionen via en screenshot. Porrtitlarna ska ha varit "Straffporr" och "Tyska slampor straffade".

Köppl medgav senare att han kollat på porren men av en anledning. Han undersökte nämligen uttrycket BDSM eftersom han hörde personer prata om det när han var på semester.

Han ska också ha sagt att han aldrig såg porren eftersom hans internet var för segt ute på resa. Han fick helt enkelt läsa om "Fifty shades of Gray" på Wikipedia istället, rapporterar Politico.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

1 timme sedan

Explosion vid militärbas i Irak

2 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.