Läkarna utreder nu vad som gick fel vid förlossningen.
1 av 3
Läkarna utreder nu vad som gick fel vid förlossningen. - Foto: Fakismil/Facebook
Han förlorade sin fru samma dag som han fick en dotter.
2 av 3
Han förlorade sin fru samma dag som han fick en dotter. - Foto: Fakismil/Facebook
<3
3 av 3
<3 - Foto: Fakismil/Facebook

Hon dog under förlossningen – pappan förlorade sin fru och fick en dotter samma dag

Pappan fick uppleva det värsta och bästa på samma dag – förlora sin fru och välkomna sitt barn till världen.


Amanda och Glynn Sheppard, från Australien, såg fram emot att bli föräldrar och få träffa sitt barn för första gången – men någonting gick olyckligtvis fel vid förlossningen.

Amanda skulle ha genomfört ett kejsarsnitt, men en ven ska ha spruckit och hon förlorade så pass mycket blog att hon avled under förlossningen.

Pappan Glynn fick alltså uppleva det värsta och bästa på samma dag – förlora sin fru och välkomna sin dotter till världen.

En insamling har nu startats av nära och kära till pappa Glynn och den nyfödda bebisen Willa. Så att de ska få ett så bra liv som möjligt, skriver Dagens.dk.

– Den här dagen borde ha varit den bästa deras liv, men istället lämnade Amanda sin älskade make ensam med deras bebis Willa, skriver de på hemsidan.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tusentals bilar återkallas – fel på gaspedalen

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Magnus Hedberg är expert och programledare i Lyxfällan. Till Nyheter24 ger han sina mest värdefulla tips när det kommer till att lägga upp en budget, för att på bästa sätt få koll på sina slantar.

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.