Danny har haft sex med 2500 personer: "Jag kan se om en tjej har en könssjukdom"

Det finns douchebags, och så finns det självutnämnda douchebags....


Danny Wagster, 27, en personlig tränare från Storbritannien kan vara en av de värsta douchebagsen du läst om – och han försöker absolut inte dölja det.

I en artikel i The Sun skriver han själv om hur han har haft sex med 2500 personer och hur han bara har brytt sig om två av dem. Han skriver vidare att han ligger med ungefär fem till sex tjejer i veckan.

– När jag var 18 år började jag träna på gym och fick massor med uppmärksamhet, så jag utnyttjade det. Även fast jag hade en flickvän så låg jag runt och under de två åren vi var tillsammans så var jag otrogen, skriver han.

Som mest har han haft sex med fyra tjejer under 24 timmar och då brydde han sig inte ens om att byta lakan mellan liggen.

– Jag gillar snygga tjejer och har bra omdöme, men ibland kan sprit komma emellan.

Om han vaknar upp med en tjej som han inte tycker är attraktiv, då får de inte stanna kvar, nej nej. Utan då ringer han en taxi åt henne och låter henne vänta utanför. En gång vaknade han upp med en tjej som, enligt honom, hade en näsa som en Boeing 747 (ett flygplan) och då kunde han självklart inte stanna hos henne. Utan han rymde direkt ut genom fönstret.

– Mina vänner säger åt mig att jag borde tänka mer på vad jag gör men jag är en ung kille som har kul. Vad är det för fel på det?, skriver han i The Sun.

Inte använder han kondom heller, utan skriver att det helt förstör. Han oroar sig inte för att få könssjukdomar och, håll i hatten. Han kan se på en tjej om hon har en könssjukdom, eller inte.

Vilken planet lever den här killen på egentligen och kan vi ta ner honom på jorden?

Bildkälla

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du en douchebag?
Tack för din röst!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar kranier till Finland

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

3 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

3 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

3 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.