Kim Jong-un följer i sin fars fotsteg och rekryterar nu 2000 glädjeflickor.
Kim Jong-un följer i sin fars fotsteg och rekryterar nu 2000 glädjeflickor. - Foto: Wong Maye-E

Kim Jong-un letar efter vackra tonårstjejer – och de måste vara oskulder

De ska vara unga, vackra, långa, ha en mjuk röst, len hy och inga ärr.


När Nordkoreas tidigare ledare Kim Jong-ill dog valde hans son Kim Jong-un att inte behålla de så kallade "glädjeflickor" diktatorn hade i sin ägo.

Enligt TV2 Norge, rekryterar dock sonen nya flickor. En omfattande process inleds nu för att välja ut flickor till diktatorn. Och han ska ha väldigt specifika – och obehagliga – krav. De ska vara mellan 13 till 14 år gamla, de ska vara långa, vackra, ha mjuka feminina röster och inte ha några ärr.

Tänkbara kandidater kommer tas direkt från skolorna. De kommer genomgå läkarbesök för att bekräfta att de fortfarande är oskulder och deras familjers sjukdomshistoria kommer kollas upp. Totalt ska det handla om 2 000 kvinnor indelade i tre grupper.

När flickorna har valts ut kommer de utbildas i massage och "annan underhållning". De som väljs ut kommer få cirka 16 500 kronor betalt och deras familjer kommer att underrättas om att de arbetar med en hemlig operation för landets regering.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.