Ny video visar hur polisen hittar barnporr hos Michael Jackson

Tidigare har det avslöjats att man hittade bilder på nakna barn hemma hos popstjärnan, nu släpper polisen en video som visar razzian mot Neverland.


2003 stod världsstjärnan Michael Jackson åtalad för sexuellt utnyttjande av en då 13-årig pojke. Pojken hade överlevt cancer och popstjärnan tog honom under sina vingar, något som alla tyckte verkade helt normal eftersom Jackson tidigare hjälpt barn med svåra sjukdomar.

När pojken senare anklagade Jackson för att ha utnyttjat honom sexuellt gjorde polisen en razzia hemma hos stjärnan i hans hem Neverland. Det är först nu som polisen släppt information om vad man faktiskt hittade hemma hos Jackson.

På videon ser man hur polisen gör razzia på Neverland, hur de borrar upp lås i dörrar och olika kassaskåp. I flera böcker hittade man bilder på nakna barn, bilder som utredarna beskriver som ”sadistiska”, skriver Radar Online.

2005 friades Jackson från sju fall av ofredande av barn. Michel Jackson avled 2009.

Tidigare i år kom det ut att Neverland är till salu och att det inte precis var billigt att köpa. En film om Jackson är också på gång och redan skapar det rubriker.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!