Några av datorerna innehöll hela 80 procent porr.
Några av datorerna innehöll hela 80 procent porr. - Foto: TT

Vidriga upptäckten i IS-krigares datorer – innehöll porr och halshuggningar

Datorerna innehöll flickor, pojkar, våldtäkter, halshuggningar och massor med porr.


Att IS utför avskyvärda handlingar är något vi tyvärr matas med dagligen. Men enligt tidigare underrättelsechefen i USA, är de inte bara hänsynslösa och vidriga, utan även förrädiska och följer inte deras egna regler.

Flera bärbara datorer som tagits från IS-krigare ska ha varit fyllda med porr och videos av halshuggningar. I några av datorerna ska det ha funnits så mycket som över 80 procent porr.

"Vi såg hänsynslösa fiender i ögonen – kvinnor och barn, flickor och pojkar, våldtagna, utnyttjade och halshuggningar lagrade på laptops, bredvid pornografi", skriver Michael T. Flynn, tidigare underrättelsechef i USA, i boken "The Field of Fight".

Men enligt IS ska det vara förbjudet att ha sådana bilder och filmer – därmed straffbart.

Men, det verkar alltså inte ha stoppat flera IS-krigare. Flynn skriver också att "Dessa sjuka, psykopatiska fiender är inte bara avskyvärda, utan också förrädiska", skriver Mirror.

/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

1 timme sedan
Palestinska myndigheten (PA)har godkänt en ny regering, meddelar president Mahmoud Abbas. Beskedet kommer efter internationella påtryckningar om förändring av det palestinska styret.

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

1 timme sedan
Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

1 timme sedan
Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.