Flickan blev våldtagen två gånger av samma förövare. Efter andra gången överlevde hon inte då hennes organ frätts sönder.
1 av 2
Flickan blev våldtagen två gånger av samma förövare. Efter andra gången överlevde hon inte då hennes organ frätts sönder. - Foto: Tsering Topgyal
I Indien har ett flertal uppmärksammade våldtäkter skett.
2 av 2
I Indien har ett flertal uppmärksammade våldtäkter skett. - Foto: Tsering Topgyal

14-årig flicka våldtogs och tvingades dricka syra – avled av sina skador

Flickan lades in på sjukhus men hon överlevde inte på grund av skadorna.


En 14-årig flicka i Indien har dött efter att samma man våldtagit henne två gånger. Första gången som mannen överföll flickan var i december förra året. Föräldrarna ska ha pratat med polisen men mannen släpptes ut mot borgen.

Några månader senare, i maj tidigare i år, kidnappades flickan från sin familj strax innan domstolsförhandlingen. Hon återvände hem till Delhi två veckor senare med svåra skador, enligt hennes föräldrar.

– Vi letade efter henne i 12 dagar. När mitt barn kom hem hade hon blåmärken överallt. Munnen, bröst och ben hade svartnat, säger mamman till flickan till NDTV och fortsätter:

– Förövaren berättade för henne att om hon skulle avslöja något i rätten skulle han döda hennes mamma och pappa.

När flickan var bortrövad ska hon ha utsatts för misshandel och våldtäkt flertal gånger, inte fått någon mat och tvingats till att dricka syra blandat med saft.

Flickan insjuknade svårt i juni och lades in på sjukhus. Swati Maliwal som är ordförande för kommissionen för kvinnor i Delhi besökte flickan på sjukhuset men fick höra att hennes chanser att överleva var små på grund av det "frätande som förstörde henne organ". Flickan överlevde inte på grund av skadorna.

Mannen, som redan stod anklagad för våldtäkt, greps igen och misstänks nu också för mord, skriver Independent.

/
/
Man
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bombskyddet kallat – ska undersöka blomsterlåda

Kennedy väljer Biden före Kennedy

Joe Biden utmanas inte bara av republikanerna i höstens amerikanska presidentval – han tampas även mot Robert F Kennedy Jr, som ställer upp som oberoende kandidat.

Man häktad för attentatsplaner mot Zelenskyj

1 timme sedan
En man har häktats i Polen, misstänkt för att ha hjälpt rysk underrättelsetjänst i planer att mörda Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Flera år gammal mat hittades på äldreboende

1 timme sedan
Matvaror som gått ut för flera år sedan, smuts och gamla matrester på golvet hittades på ett äldreboende i Mölndal på måndagen, rapporterar P4 Göteborg.

Kenyas militärchef omkom i helikopterkrasch

1 timme sedan
Kenyas militärchef och ytterligare nio högt uppsatta militärer omkom i en helikopterkrasch omkring 40 mil nordväst om huvudstaden Nairobi på torsdagen.

Polisen i Uddevalla rapporterar om farligt föremål

1 timme sedan
"Vi har fått in ett larm om ett misstänkt farligt föremål i en blomsterlåda.", skriver polisen på sin hemsida.