Här spelar polisen in film – med misstänkta mördare i huvudrollen

De misstänkta tvingas återuppleva hela mordet en gång till framför polisens kamera.


Det var märkliga scener som utspelade sig på stranden Kuta Beach på Bali under tisdagen. David Taylor, en brittisk dj, och hans flickvän Sara Connor är misstänkta för mordet på en polis förra veckan. Polisen dödades med 42 slag mot huvudet och nacken.

David och Sara greps och nekade till en början att de överhuvudtaget ha träffat polismannen på stranden. Senare erkände David att han kommit i slagsmål med polisen efter att denne försökt ta flickvännens väska.

Taylor sa att han slog polisen med en flaska, en kikare och sin mobiltelefon. Connor säger dock att allt hon gjorde var att försöka avbryta bråket.

Under tisdagen fick paret återskapa hela kvällen, från att de kysstes på stranden till mordet på polismannen och hur paret bränner sina kläder. Allt filmades av lokal polis, sammanlagt spelade man in 40 scener.

Filmen ska visas för åklagaren för att tydligare visa hur mordet gick till.

Nyheter24 har tidigare skrivit om sexmordet som skakade England, detta efter en obehaglig video som mördaren spelade in innan mordet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lavinfara under långfredagen

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Brasiliens förre president Javier Bolsonaro, som utreds för kupplaner, har bett landets högsta domstol om att tillfälligt få tillbaka sitt beslagtagna pass för att besöka Israel, uppger hans advokat.

Skott mot bostad i Örgryte

2 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

igår 22:49
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

igår 22:30
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.