Här krockar polisbilen – då passar tjuven på att fly

Den här tjuven har en väldig otur. Eller en väldig tur, beroende på hur man ser det.


19-årige Logan Younger grips av polisen i Jonesboro norr om Memphis i USA. Poliserna sätter Logan i baksätet på bilen för en tur till stationen. 19-årigen verkar inte helt bekväm med att han blir gripen.

Väl inne i bilen lyckas Logan relativt snabbt bli av med handbojorna och sitter sen lugnt i baksätet. Tills polisen som kör av okänd anledning tappar kontrollen över bilen och kraschar rakt ner i ett dike.

Snabbare än någon hinner reagera lyckas 19-årigen i baksätet kasta sig ut genom bakrutan och fly. Om det medvetet eller på grund av kraschen är svårt att se, Logan lyckas i alla fall rymma från bilen. Poff så är han borta.

Polis Justin Thompson som körde bilen tas till sjukhus för omplåstring och Logan, ja han grips några timmar senare. Så livet i frihet blev inte långvarigt.

Polisen, och alla andra, kanske ska hålla sig till att köra snabbt i spelens värld. På Prisjakt hittar du bra priser på Grand Theft Auto V.

Detta är en redaktionell artikel, med köplänk via vår partner Prisjakt.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rysk guvernör: Drönare dödade två

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

2 timmar sedan
Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier.

Explosion vid militärbas i Irak

2 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.