Bilden till vänster har inget med händelsen att göra.
1 av 2
Bilden till vänster har inget med händelsen att göra. - Foto: TT/Google Maps
Mannen dömdes till sex år och sju månaders fängelse.
2 av 2
Mannen dömdes till sex år och sju månaders fängelse. - Foto: Claudio Bresciani

Man våldtog dottern, styvdotter och hunden – erkände allt för sin fru

En man i 20-årsåldern dömdes till sex år och sju månaders fängelse efter att han erkände sina brott.


En man i 20-årsåldern dömdes till sex år och sju månaders fängelse efter att han erkänt sina brott. Mannen nämns inte vid namn för att skydda sina offer.

Mannen erkände i en domstol i Australien att han våldtagit sin dotter när hon bara var tre år gammal. Han hade också gått in i styvdotterns rum när hon sov när hon var mellan nio och elva år gammal, rapporterar Metro UK.

Enligt ABC ska mannen också ha penetrerat familjen hund och kycklingar. Under rättegången kom det även fram att mannen som ung haft sexuell kontakt med hundar.


– Du verkar vara fast besluten och motiverad att delta i behandling och ta itu med dina motbjudande och avvikande sexuella beteenden, vilket är absolut nödvändigt för att minska risken för ytterligare sexualbrott från din sida, sa domare Paul Muscat som beskrev mannens handlingar som bland annat oroande.

– Om domen mot dig verkar mild för vissa så är det resultatet av att du frivilligt erkänt samt den höga grad av straffrabatt som tillämpas, säger han och fortsätter:

– Lagöverträdare bör uppmuntras att bekänna och ta fullt ansvar för sina kriminella gärningar och sedan vidta åtgärder för att ta itu med de problem som ledde till sina brottsliga gärning, så som du har gjort, skriver Metro UK.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

Wingefors om miljardförsäljningen: "En lättnad"

Embracer säljer en av sina finaste juveler när man gör sig av med Gearbox. Vd Lars Wingefors beskriver den amerikanska spelutvecklaren som "jätteduktig med väldigt fina varumärken". Men i slutändan så är vi en business och vi måste ta rationella beslut, säger han.

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

Enligt åklagaren finns det ingen naturlig orsak till att jordskredet vid E6 i höstas skedde. Tre personer med koppling till företag om arbetat i området misstänkts för brott.

Mjölken blir dyrare – Arla höjer priset

Arla planerar att höja priserna på sina produkter den första april. Både mjölken och andra varor kommer bli dyrare.

Jätteanläggning mot koldioxid får ok i domstol

Energibolaget Stockholm Exergi får tummen upp av Mark- och miljödomstolen. Planen är att de ska bygga en av de första anläggningarna för koldioxidinfångning i Sverige

Kvinna frias från krigsbrott i Syrien

Hovrätten friar en 35-årig kvinna från anklagelser om krigsförbrytelser i Syrien 2014, skriver flera medier. Kvinnan har tidigare dömts till tre månaders fängelse.