Tvillingsystrarna separerades vid födseln – nu möts de för första gången

Tvillingsystrarna Audrey och Gracie adopterades av två olika familjer. Fram tills nyligen har de inte vetat om varandra.


De identiska tvillingsystrarna Audrey Doering och Gracie Rainsberry separerades och adopterades av olika familjer vid födseln.

Men nu har de 10-åriga tvillingarna träffats för första gången på Good Morning America och det var svårt att hålla tårarna inne.

Tvillingarna föddes i Kina och sedan blev Gracie adopterad av en familj från Washington och Audrey av en familj i Wisconsin.

Men för ett tag sedan fick familjerna reda på att de var tvillingsystrar. Det var när Audreys mamma Jennifer Doering kom över en bild på sin dotter bredvid en flicka som såg precis ut som henne.

Bildkälla: Faksimil Twitter

– Så fort jag hade den bilden så blev jag desperat att få reda på mer om vem det andra barnet var. Det var otroligt. Jag menar, det här är saker du läser om. och nu, hur kan det de finnas två av dem? säger hon.

Hon hittade sedan sin dotters tvillingsysters mamma Nicole Rainsberry på Facebook.

Audrey trodde först att hennes föräldrar spelade henne ett litet spratt men när de äntligen fick träffa varandra så kom alla känslor.

De upptäckte snabbt att de hade mycket gemensamt och menar att det är väldigt överväldigande.

– Det har känt som att något har saknats. Så nu så är det komplett, säger Audrey.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.