Kvinnan bjöd 15-åringen på droger och alkohol.
1 av 4
Kvinnan bjöd 15-åringen på droger och alkohol. - Foto: Polisen/TT
Hon övertalade honom även att ha sex med henne.
2 av 4
Hon övertalade honom även att ha sex med henne. - Foto: Polisen
Genom att lova honom en mountainbike.
3 av 4
Genom att lova honom en mountainbike. - Foto: Polisen
Hon har nu dömts till fem års fängelse.
4 av 4
Hon har nu dömts till fem års fängelse. - Foto: TT

Kvinna bjöd 15-åring på droger – tvingade honom till sex när hennes barn sov

Amber Bradley bjöd hem ungdomar till sitt hem och bjöd dem på alkohol och droger innan hon hade sex med en av dem.


Amber Bradley, 29, hittades medvetslös i ett dike av polis klockan fyra på morgonen efter att hon festat med en grupp tonåringar i sitt hem i Utah, USA, skriver Metro UK.

29-åringen sade att hennes två barn hade tagits omhand av en 15-årig barnvakt men polisen fann senare de fem och åtta år gamla barnen sovande på golvet i hemmet.

I rummet intill barnens låg även fyra tonårspojkar mellan 14 och 16 år gamla utslagna. Runt sig hade de tomma alkoholflaskor och marijuana.

Bradley greps för att ha utsatt barn för fara i juni, men bara dagar senare kom det fram nya uppgifter. Hon berättade nämligen för polisen att hon även haft sex med en av de 15-åriga pojkarna två gånger.

Bildkälla: Polisen

Pojken själv berättade i förhör att han varit osäker på att ha sex med Bradley men att hon övertalat honom båda gångerna, en av gångerna genom att lova honom en mountainbike.

Hon skickade också utmanande bilder och kallade 15-åringen för "daddy" i flera chattmeddelanden. I pojkens telefon fanns också meddelanden där de båda skrev att de älskade varandra.

Relationen ska ha inletts i april. Bradley dömdes till fem års fängelse för olaga sexuellt tvång och för att ha utsatt barn för fara. Hon kommer avtjäna båda domarna samtidigt, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om bartendern som gjorde det geniala när han såg en man droga en kvinnas drink och de två svenska krogprofilerna som döms för att ha drogat och våldtagit 16-åriga flickor.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bättre än väntat från Avanza

Risk för nya ras i danska Børsen

Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

1 timme sedan
Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.