Renee Mcbryde trodde hennes pappa var hög uppsatt chef.
1 av 3
Renee Mcbryde trodde hennes pappa var hög uppsatt chef. - Foto: TT/ pixabay
Han kunde bara prata i telefonen en gång i veckan för att han var väldigt upptagen.
2 av 3
Han kunde bara prata i telefonen en gång i veckan för att han var väldigt upptagen. - Foto: Pixabay
Det visade sig senare att han satt inne för mord.
3 av 3
Det visade sig senare att han satt inne för mord. - Foto: TT

Renee trodde att hennes pappa var chef – sedan fick hon veta den mörka hemligheten

Hon trodde pappan var högt uppsatt chef och bara kunde prata i telefonen på lördagar på grund av sitt strikta schema.


Alla vet att föräldrar ljuger titt som tätt under uppväxten. Men Renee McBryde från Australien har en pappa som tog lögnen ett steg för långt.

Hon växte upp i tron av att hennes pappa, Michael Cardwell, var chef över ett stort företag. Fram till att hon var sex år gammal så var hennes enda kontakt med sin pappa var via telefonen, en gång i veckan.

Anledningen? Renee McBrydes mamma och mormor sa till henne att hennes pappa var en mycket upptagen man. Han hade därför inte tid att prata med henne jämt och ständigt.

bildTT

När hon blev 6 år gammal bestämde sig hennes pappa för att berätta sanningen. Han var ingen chef utan satt inne för mord. Hon berättar för News att det var en överväldigande känsla.

Hennes pappa satt inne för att ha slagit två män till döds tillsammans med en vän. Något som Renee McBryde säger var svårt att ta in som så ung.

Pappan ville berätta sanningen för att han ville träffa henne ansikte mot ansikte. Först när hon var åtta år gammal så åkte hon till fängelset för att träffa honom. Hon berättar för News att det var skrämmande med så mycket vakter, hon ville bara ha en normal pappa.

Läs också 11 sexlögner som alla har dragit någon gång

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska man alltid tala sanning?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

1 timme sedan
Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.