Tracy hade okänd smärta i vaginan – slutade med plågsam operation

Den 29-åriga tvåbarnsmamman hade bara sett hur hennes vagina såg ut en enda gång, när hon tog en bild för se varifrån smärtan kunde komma.


Singeltjejen och tvåbarnsmamman Tracy Kiss, 29, från Buckinghamshire i England har tidigare gjort sig känd bland annat för sina minst sagt ovanliga frukostvanor.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hennes måttligt aptitretande morgonsmoothie – som innehåller sperma.

Tracys tveksamt smarriga smoothieingrediens. Bildkälla: YouTube

Nu visar det sig att Tracy länge har stått ut med fruktansvärd smärta i snippan varje dag. Det spelade ingen roll om hon tränade, promenerade eller bara satt ner. Smärtan var konstant.

Snart misstänkte Tracy att det kunde vara något fel på hennes underliv och uppsökte läkare för att undersöka saken närmare.

– Jag har bara sett min vagina när jag tog ett foto på den för att se var smärtan kunde komma från. Jag blev väldigt förvånad över hur olika stora mina blygdläppar såg ut och att de såg deformerade ut, säger Tracy i TV-programmet Don't Tell the Doctor.

Men under läkarbesöket fick Tracy veta att hennes underliv inte alls såg deformerat ut. Däremot var den vänstra sidan något större än den högra, vilket är helt normalt men samtidigt verkade vara orsaken till hennes smärta.

Tracy Kiss. Bildkälla: Instagram

Lösningen enligt läkaren Belinda Fenty var att Tracy skulle låta könshåret växa ut ordentligt, för att det inte skulle svida eller klia mer. Könshåret skulle då fungera som en slags "dämpning" mot den känsliga huden i området runt könet.

Men Tracy vägrade, av rädsla för att en "stor buske" inte skulle uppskattas i hennes yrke som modell.

Istället för att bara låta håret växa ut, bestämde hon sig istället för att ta till en mer drastisk lösning och genomgå intimkirurgi.

I TV-programmet får tittarna se hur Tracy Kiss genomgår en plastikoperation av blygdläpparna under lokalbedövning. Ingreppet innebar att kirurgen skar bort en liten del av blygdläpparna som ska ha orsakat smärtan.

Trots en väldigt plågsam återhämtningsperiod efter ingreppet säger sig Tracy vara väldigt nöjd med operationen, skriver Daily Mail.

Någon som däremot verkligen älskar könshår, är kläddesignern Sarah. Här visar hon stolt upp sin uppseendeväckande skapelse – en klänning tillverkad av könshår som donerades från tusentals främlingar.

Brukar du torka busken med en hårfön på gymmet? Trist läge – här är det nämligen förbjudet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kör du på buske som stötdämpning för snippan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kiev: Ingen hjälp till ukrainare som smiter

Bättre vinst men Postnord tappar volymer

Postnord gjorde en rörelsevinst på 127 miljoner kronor för första kvartalet, upp från 43 miljoner samma period i fjol.

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

Så många svenskar saknar en nära vän

Omkring 700 000 personer i Sverige har ingen att prata med om personliga saker. Och det är fler män än kvinnor som uppger att de inte har en nära vän.

“Nu har jag hittat mitt gäng”

När Marie Baier flyttade tillbaka till Göteborg efter 20 år för att börja drömjobbet hade hon inga vänner. Det visade sig vara tufft att hitta nya men genom envishet och en aktivitetssajt har hon fått flera nära vänner.

Polisen i Lindesberg rapporterar om rattfylleri

"Misstänkt påverkad lastbilschaufför stoppad på Rv 50, norr om Lindesberg", skriver polisen på sin hemsida.