Här somnar busschauffören precis innan dödskraschen

Det här är verkligen fruktansvärt, och en påminnelse om varför man inte ska köra bil när man är trött.


En sömnig förare orsakade en dubbeldäckare med 84 personer ombord att smälla in i en lastbil för att sedan krascha in i ett vägräcke.

Incidenten, som inträffade i provinsen Zhejiang i östra Kina den 23 februari skadade flera och ledde till att en person dog.

Övervakningsbilder, som du kan se i spelaren ovan, visar hur föraren somnar och hur detta sedan orsakar den fruktansvärda kraschen. Bussen fortsatte sedan, utan att någon hade kontroll över den, köra i ungefär 40 meter innan den stannade.

Den lokala polisen säger att föraren inte sov natten innan kraschen, och han har nu tagits i förvar för att ha orsakat den. Det rapporterar Fox35 Orlando.

Det här är tyvärr inte första gången en hemsk olycka inträffar på grund av en ovarsam förare. I det här klippet dör fem personer i en bilolycka efter att föraren skrutit om hastigheten på Snapchat.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Förtjänar föraren fängelse?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

3 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.