Eftersom avsändaren inkluderat en lapp.
Eftersom avsändaren inkluderat en lapp. - Foto: Pixabay

Hayley tappade bort sin väska – fick tillbaka den med sjukt obehagligt brev

Hayley hade tappat bort sin väska och blev därför väldigt glad när hon plötsligt fick den tillbaka på posten sex veckor senare.


Många av oss har nog tappat eller slarvat bort något, och vissa av oss har haft turen att få tillbaka det vi tappat från någon vänlig själ.

Hayley Minn, 25, var en av oss alla som tappat något. Hon slarvade bort sin väska efter en blöt utekväll i London. Sex veckor senare fick hon dock en trevlig överraskning då någon vänlig själ sänt henne den, skriver Mirror.

Men hennes tacksamhet övergick snabbt i obehag när hon upptäckte att avsändaren inkluderat ett ganska långt brev, som hon efter att ha läst det beskriver som "det obehagligaste någonsin".

Brevet började med att den anonyme avsändaren frågade Hayley hur hon mådde, och att han hittat väskan vid Liverpool street station och sände den till henne eftersom han antog att hon letade efter den.

Sedan tog brevet en helt annan vändning och började bli obehagligt istället.

"Min intention att öppna din väska var enbart för att söka efter din adress eller något som kunde hjälpa mig att sända den till dig, inget annat. Men jag hittade några snuskiga saker också – du behöver inte känna dig generad. Ärligt så gillar jag personer som bryr sig lite extra lol".

Bildkälla: Facebook

Det den anonyme avsändaren syftade på var några kondomer som Hayley haft i sin väska. Han fortsatte sedan med att uppmana Hayley att vara lite extra försiktig i fortsättningen och skrev även att hon var "en av de vackraste personer han sett".

"Jag önskar jag kunde gå ut med dig och spendera tid någon gång men jag är säker på att du redan har någon i ditt liv som tar hand om dig, om inte så låt gärna mig göra det", fortsatte han.

Brevet undertecknades sedan med "Din hemlige vän eller beundrare". Mannen lämnade även en mailadress och att han såg fram emot att höra ifrån Hayley.

Hayley själv har inte kontaktat personen, eller hört något mer från densamme, vilket nog är för allas bästa, skriver Mirror.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du tappat bort något någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Sydafrikas tidigare president Jacob Zuma har exkluderats från landets val i maj, meddelar valmyndigheten.

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.