Lene kan bli utkastad från högskola – för att hon är nakenmodell

Norska Lene Antonsen pluggar på universitetet i Østfold, men är orolig att hon kan bli utkastad för hennes sidojobb.


Norska Lene Antonsen blev känd efter att hon medverkat i norska Paradise Hotel. Sedan programmet har hon försörjt sig genom att jobba som nakenmodell och även sälja privata nakenbilder via sin egen sms-tjänst, skriver norska TV2.

Hon har även börjat plugga till socionom på högskolan i Østfold, men skolan verkar inte tycka lika bra om hennes yrkesval.


Bildkälla: Privat/Facebook

I början av mars fick Lene nämligen ett mail från skolledningen att de höll på att utreda huruvida hon passade som elev på skolan. Skolan har även letat fram lättklädda bilder på Lene som "bevis" för att hon skulle vara olämplig.

Lene själv känner att det skolan gör inte är speciellt passande.

– Du angriper mitt utseende och det gör psykiskt ont, och det är trakasserier från skolledningen.


Bildkälla: Privat/Facebook

– Jag känner inte att skola och jobb har något med privatliv att göra. Att jag tar lättklädda bilder säger inget om min omsorgskompetens att göra, och det jag gör har inte heller några konsekvenser för någon annan, säger hon till TV2.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 17-åringen som fick sparken från Fi på grund av att han inte höll med Gudrun Schyman och Emma som fick sparken för att hon var för snygg.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Lene få gå kvar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

1 timme sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

2 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.