- Foto: FBI

FBI släpper 27 aldrig tidigare visade bilder från 9/11

Tidigare i veckan släppte FBI bilder från terrorattacken 9/11 som aldrig tidigare har visats.


Den 11 september 2001 är ett datum som ingen kommer att glömma. Fyra amerikanska passagerarplan kapades, två flögs in i tvillingtornen World Trade Center i New York.

Det tredje flögs in i försvarshögkvarteret Pentagon och det fjärde planet kraschade på ett fält i Pennsylvania. Den totala dödssiffran blev 2 996 personer, inklusive de 19 kaparna.

2017 släppte FBI, amerikanska federala polisen, 27 bilder från terrorattacken som aldrig tidigare har visats.

Bilderna som släpptes visar försvarshögkvarteret Pentagon efter att ett av planen kraschats in där. Fler bilder kan du se i videospelaren.


Bildkälla: FBI



Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

FBI
/
911
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

1 timme sedan
Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.