Här firar polisen påsk – och griper brottslingar samtidigt

Det går faktiskt att fira påsk och vara riktigt bra på sitt jobb samtidigt, det bevisar den här poliskvinnan i alla fall.


Många av oss har nog firat påsk under helgen med sill, lax, potatis och äggjakt. På andra sidan jorden, närmare bestämt i Australien, firades det också påsk – fast på ett lite annorlunda sätt.

Det är Independent som uppmärksammat den handlingskraftiga poliskvinnan som lyckades gripa en misstänkt biltjuv – samtidigt som hon firade påsk.

När hon grep 19-åringen, som misstänks för bilstöld och att ha kört drogpåverkad, hade hon nämligen små kaninöron i håret.


Bildkälla: Twitter

På polisens Twitter publicerades sedan bilderna med texten: "Lyckad, tidig påskäggsjakt, tyvärr kunde vi inte hitta hans fotboja".

På en av bilderna ses polisen även stå poserande bredvid den misstänkte i väggrenen och gör tummen upp, fortfarande iklädd de rosa, fluffiga öronen. Och på en annan syns den misstänkt stulna Land Rovern med två polisbilar bakom sig.


Bildkälla: Twitter


Bildkälla: Twitter

19-åringen hade strax innan gripandet tagit av sig sin fotboja och sedan stulit bilen, skriver Independent.

Några poliser som däremot inte beter sig lika exemplariskt är de här två som har sex i polisbilen – mitt under ett pågående rån.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 20-åringen som försökte köra ifrån polisen men snabbt fick ångra sig och Mikael som fick fast tjuvarna efter en biljakt på nio mil.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du firat påsk?
Tack för din röst!