Kayleigh Godall från Storbritannien skrev ett inlägg där hon riktade skarp kritik mot butikskedjan H&M.
1 av 2
Kayleigh Godall från Storbritannien skrev ett inlägg där hon riktade skarp kritik mot butikskedjan H&M. - Foto: TT/Faksimil Facebook
Godall menar att det var jobbigt att få höra "ah, ja, du måste gå upp några storlekar i den här klänningen" när hon frågade om klädesplagget.
2 av 2
Godall menar att det var jobbigt att få höra "ah, ja, du måste gå upp några storlekar i den här klänningen" när hon frågade om klädesplagget. - Foto: TT

Hon kritiserar H&M efter besöket: "Gick knappt att andas"

Hon provade en klänning i storleken hon vanligtvis brukar ha, men var tvungen att gå upp två storlekar för att ens kunna få på sig den.


Kayleigh Godall från Storbritannien skrev ett inlägg där hon riktade skarp kritik mot butikskedjan H&M. Anledningen var för att hon provat en klänning i storleken hon vanligtvis brukar ha, men var tvungen att gå upp två storlekar för att ens kunna få på sig den, det skriver brittiska sajten Metro.

Godall skriver bland annat att modekedjan borde se över storlekarna då hon tycker det är löjligt. Hon själv är en storlek 40 men att hon under besöket var tvungen att fråga personalen klänningen i storlek 46.

"Klänningen som jag har på mig på bilderna är i storlek 44 och jag kunde knappt andas i den. Jag stör mig inte enbart för att jag verkligen ville ha den här klänningen, utan för att det är så många kvinnor som tar sin vanliga storlek. Vore jag en av dem som ville ha en storlek 46 så skulle detta göra mig så ledsen" det skriver hon i inlägget som blivit uppmärksammats av hundratals personer.

Godall menar att det var jobbigt att få höra "ah, ja, du måste gå upp några storlekar i den här klänningen" när hon frågade om klädesplagget, skriver Metro.

– Några?!? Att behöva gå upp 3-4 storlekar betyder ju att ni verkligen borde inse att ni borde kolla över era storlekskategorisering.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Handlar du kläder på H&M?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.