Chrissy födde jättestor bebis: "Kunde inte tro att det var sant"

Amerikanskan Chrissy Corbitt fick en rejäl överraskning när flickan kom. "Hon ser ut som ett barn redan och inte en bebis".


Flickan Carleigh föddes den 15 maj på ett sjukhus i amerikanska delstaden Florida,  det stolta föräldrarna Chrissy och Larry Corbitt som redan är fyrbarns föräldrar kunde inte tro det var sant när flickan kom till världen. 

– När doktorn drog ut henne börjar jag bara höra hur alla skratta och var upphetsade i operationssalen, när det vägde flickan och visade mig att vågen stod på 6 kilo kunde jag inte tro att det var sant, säger Chrissy till amerikanska ABC. 

Bildkälla: ABC News

Men att mamman Chrissy Corbitt skulle föda en bamse kanske inte var någon direkt överraskning när man ser bilden på hennes gravidmage. Barnet var en vecka tidigt och förlöstes med kejsarsnitt, hon är frisk, pigg och gör allt som barn gör. 

Pappan Larry berättar för ABC News att personalen tryckte magen var så stor att det eventuellt handlade om tvillingar.

– Jag kommer ihåg att doktorn sa, "jag tror inte att det att slutar här. Det måste vara två stycken?", hennes kinder var så tjocka och hon var bara så knubbig. Hon var så vacker, förstås, säger Larry till ABC. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är flickan det största barnet du settt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bättre än väntat från Avanza

Risk för nya ras i danska Børsen

Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.