Fisken simmar in i din penis

Det finns fula fiskar och det finns penismaskar, naturens skapelser förbryllar.


En indisk pojke kom in till sjukhuset med svåra smärtor i urinvägarna. En av hans akvariefiskar hade simmat upp i hans penis och in i urinblåsan. I journalen skrev läkarna som behandlade pojken:

"När han skulle rengöra sitt akvarium höll han fisken i sin hand och gick sedan på toaletten för att kasta vatten. Fisken slank in i hans urinrör och orsakade dessa symptom.", skriver The Sun.

Läkarna kunde ta ut den två centimeter långa fisken och pojken kunde få vård och stöd.

Även om den här historien kan verka högst osannolik, finns det dokumenterade fall av den så kallade tandpetarfiskens attacker.

Maratonsimmaren Martin Strel bestämde sig för att simma igenom Amazonas floder i Atalaya i Peru 2007. Han hade redan tagit världsrekord genom att simma genom Donau, Missisippi och Yangtze-floden i Kina. Han simmade för regnskogarna och propagerade för medicinsk behandling på distans, skriver SvD.

Amazonas floder var en av de tuffare utmaningarna för simmaren. Strel utsatte sig för många risker under de 543 milen han skulle simma. Förutom pirayor, anakondor, krokodiler, stingrockor och virvelströmmar utsatte han sig för den fruktade tandpetarfiskens attacker.

– Jag kissar aldrig rakt ut i vattnet, utan i min våtdräkt, skrev Strel i sin blogg, enligt SvD.

Fisken simmar upp i urinröret och in i urinblåsan där den etsar sig fast. Som tur är hör inte dessa attacker till vanligheten. Men om man någon gång simmar i amazonas är det bäst att hålla tätt...

Se även peniskopian "The innkeeper worms" i video nummer två.

1. Se tandpetarfiskens attack:

2. Se den koreanska penisfisken:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.