Mest lästa

Bro har rasat i USA: ”Bilar och människor i vattnet”

Fyra personer hittades döda – pappa misstänks för mord på sin familj

I lördags kväll påträffades fyra personer döda i ett hus i Åls kommun i Norge.

Expert efter Moskvadådet: Blir mer kontroll

Den dödliga attacken mot konsertlokalen i Moskva kommer att leda till ännu mer övervakning från den ryska staten och mer restriktioner.

Kinesiskt fartyg attackerat i Röda havet

En kinesiskägd oljetanker har attackerats av den islamistiska Huthirörelsen i Röda havet, uppger USA:s militär.

Putins första ord efter Moskvadådet: "Barbariskt"

Rysslands president Vladimir Putin kallar fredagens attack mot konsertbesökare i Moskva ett "barbariskt" dåd, när han nu, efter ett halvt dygns tystnad, kommenterar händelsen.

Över 130 personer dog i Moskva – här är de misstänkta terroristerna

De misstänkta terroristerna har varit i Ryssland i flera månader – och verkar ha besökt konsertlokalerna flera gånger om. Deras kläder stämmer överens med gärningsmännens. Medan de utsätts för oförblommerad tortyr säger de att de gjorde det för pengar.

Småbarnsfamilj knivmördade i sitt hem: "Chock och fasa"

Har du koll på skidstjärnan Therese Johaugs kända make Nils?

Therese Johaug är en av världens främsta längdskidåkare. Men vad vet du egentligen om norskans uppväxt, karriär och familjeliv? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Johaug.

Prinsessan Christina nämns i sjukhusläckan

I den ransomware-attack som Sophiahemmet i Stockholm utsattes för läckte ett 20-tal uppgifter. Bland annat har en lista publicerats där prinsessans Christinas namn ingår.

Navalnjys fru Julia Navalnajas X-konto stängs av

John stämmer lotteriet – efter felaktig miljardvinst

En man i Washington DC, USA, trodde att han vunnit jackpotten på Powerball – men hans vinst drogs tillbaka. Mannen stämmer nu lotteriet för att ha publicerat hans vinnande nummer av misstag.

Här är lyxiga presenten Putin gav till Kim Jong-Un

Rysslands president Vladimir Putin fortsätter att uppvakta Nordkoreas ledare Kim Jong-Un. Senaste gåvan: En rysktillverkad bil för privat bruk, meddelar Nordkoreas statliga nyhetsbyrå.

SAS-plan i ny flygplanskrock på Gardemoen: ”Kan inte åka vidare”

Populära svenskparadiset inför ny avgift för turister – så hög blir den

Alla turister som kommer till den indonesiska ön Bali kommer från och med i dag att behöva betala en avgift på 150 000 indonesiska rupier, motsvarande drygt 100 svenska kronor.

620 kilo kokain hittat gömt i salt

Nytt vulkanutbrott på Island

Ett nytt vulkanutbrott har skett på Island, rapporterar tidningen Ruv.

Tre döda i kraftigt oväder i Kalifornien

Minst tre människor har omkommit i ett kraftigt oväder som dragit in över delar av Kalifornien på måndagen och orsakat översvämningar och lerskred.

Kung Charles har cancer, rapporterar BBC

Storbritanniens kung Charles III har diagnosticerats med cancer, rapporterar BBC. Han har tidigare undersökts för prostatacancer.

Här är staden som inför tredubbel avgift för stora bilar

Paris invånare har sagt sitt: Stora och otympliga bilar, i synnerhet suvar, ska betala tre gånger så mycket som andra bilar i parkeringsavgifter.

Kvinna ihjälbiten av två hundar i Essex

En kvinna i Storbritannien har avlidit efter att ha attackerats av två hundar, rapporterar Sky News. En 39-årig man har gripits.