Faith Kroll och fästmannen  Jim Marcus visade studenterna...
1 av 2
Faith Kroll och fästmannen Jim Marcus visade studenterna... - Foto: Scott Stewart/Scanpix
...hur man når klimax.
2 av 2
...hur man når klimax. - Foto: Sandra Qvist

Orgasm på lektionstid

Efter lektionen bjöds studenterna på en verklig uppvisning i kvinnlig orgasm.


CHICAGO. Drygt hundra studenter vid anrika Northwestern University i Chicago bevittnade 21 februari tjugofemåriga Faith Kroll drivas till orgasm av sin fästman Jim Marcus med hjälp av en motoriserad sexleksak.

Kroll deltog inledningsvis i det informella seminariet i ämnet "Mänsklig sexualitet" för att besvara frågor om fetichism och BDSM, men var sedan även villig att demonstrera en kvinnlig orgasm.

Kursläraren, psykologiprofessorn John Michael Bailey, medger att han tvekade till en början men säger också att kursdeltagarnas feedback var positiv, rapporterar Chicago Sun Times.

Bailey förklarade att han till slut sa ja eftersom han inte kunde finna en anledning varför studenterna inte skulle kunna ta del av en sådan demonstration.

Universitetsledningen stöder Baileys beslut och menar att forskning och kunskapsinhämtande ofta är kontroversiellt och på gränsen till ämnesdisciplinen.

Låt oss hoppas att studenterna var mer entusiastiska än dessa:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man anhållen för våldtäkt utomhus i centrala Åre

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.