Bråket filmades av en restaurangens anställda.
1 av 6
Bråket filmades av en restaurangens anställda. - Foto: Worldstarhiphop
De två förövarna drar offret i håret samtidigt som de släpar henne över golvet och sparkar mot hennes huvud.
2 av 6
De två förövarna drar offret i håret samtidigt som de släpar henne över golvet och sparkar mot hennes huvud. - Foto: Worldstarhiphop
3 av 6
- Foto: Worldstarhiphop
Här inne ägde bråket rum.
4 av 6
Här inne ägde bråket rum. - Foto: Google Maps
5 av 6
- Foto: Worldstarhiphop
– Vi är chockade över videon från en av våra restauranger i Baltimore. Den här incidenten är både oacceptabel, störande och oroande, säger en av McDonalds talesmän.
6 av 6
– Vi är chockade över videon från en av våra restauranger i Baltimore. Den här incidenten är både oacceptabel, störande och oroande, säger en av McDonalds talesmän. - Foto: Wilfredo Lee / AP / SCANPIX

Video: Skoningslös McDonaldsmisshandel slutar med epilepsi-anfall

Se video hur 22-åringen blev oprovocerat påhoppad och misshandlad inne på McDonalds-restaurangen.


BALTIMORE. En 22-årig kvinna blev attackerad av två yngre flickor när hon var på besök i en av McDonalds restauranger i amerikanska Baltimore.

Orsaken till bråket sägs vara att de två yngre flickorna - 14 och 18 år gamla - började tjafsa med 22-åringen över vem som skulle få använda toaletten först.

När de yngre tonåringarna sedan uppfattade 22-åringen som stöddig inleddes den oprovocerade misshandeln.

Filmades av personalen

Trots att misshandeln ägde rum framför både personal och andra restauranggäster, dröjde det flera minuter innan någon på allvar ingrep för att stoppa våldet.

Detta samtidigt som 22-åringen blir släpad på marken när gärningskvinnorna drar henne i håret och utdelar både sparkar och slag mot offrets huvud.

En av de anställda tar till och med upp sin kamera och filmar händelsen samtidigt som man hör roande skratt i bakgrunden.

Kan vara ett hatbrott

Polisen undersöker nu om det kan finnas rasistiska motiv bakom misshandeln, eftersom offret är vit och gärningsmännen av afroamerikanskt ursprung.

– Om det finns bevis för att det fanns rasistiska motiv bakom brottet, har vi möjligheten, om faktan finns där, att uppgradera åtalspunkterna vid ett senare skede, säger offrets advokat Scott D. Shellenberger

Fick epilepsi-anfall

När en äldre kvinna som suttit och ätit på restaurangen väljer att försöka stoppa misshandeln hotas även hon av gärningskvinnorna.

De gör då ett misslyckat försök att dra ut den halft medvetslösa 22-åringen från restaurangen som då ramlar av ännu ett slag mot huvudet.

22-åringens kropp börjar därefter skaka allvarligt. Hon får ett epilepsi-anfall.

– Vi är chockade över videon från en av våra restauranger i Baltimore. Den här incidenten är både oacceptabel, störande och oroande, sa en talesman för McDonalds om den blodiga misshandeln enligt Daily Mail.

Filmen som lades upp på internetsidan Worldstar Hip Hop under torsdagen har nu visats strax under en miljon gånger. OBS, starka bilder.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Samband mellan sprängningar utreds – kvinna dog

10 yrken där du får jobb direkt – och lön på upp till 35 000 i månaden

Det är lågkonjuktur, men det betyder inte att det är nattsvart på arbetsmarknaden för det. Nyheter24 listar tio yrken där möjligheterna till jobb är stor.

Ica-butiken betalar en miljon för säkerheten: "Det är hemskt"

Svensk dagligvaruhandel utsätts för allt fler brott. Fler än hälften av butikerna utsattes för allt från stöld till hot och våld under första kvartalet 2024. Och kostnaden för att stävja brottsligheten kostar handlarna enorma summor.

Två döms för djurplågeri på slakteri

Grisar på ett skånskt slakteri utsattes för allvarliga och upprepade brott. Två män döms nu till villkorlig dom och dagsböter av Ystads tingsrätt, som kommit fram till att 18 djur vid slakt har lidit på ett sätt som är att bedöma som djurplågeri.

Man begärs häktad efter överfall mot advokat

Den man i 65-årsåldern som greps efter en misshandel i Norrköping i helgen har begärts häktad, på sannolika skäl misstänkt för synnerligen grov misshandel, rapporterar P4 Jönköping.

Tyska investerare ser ljusare på framtiden

Stämningsläget inom den tyska ekonomin förbättras ytterligare. Zew-index, en månatlig undersökning, steg i april till 42,9 från ett index på 31,7 i mars.